Welkom op de website van Fix it Annen                           Al 27 jaar voor al uw verstel/herstelwerk en stoomgoed!


-- VRIJDAG 26 JULI GESLOTEN -

De openingstijden

maandag
gesloten
dinsdag
8:3011:45
woensdag
8:3011:45
donderdag
8:3011:45
vrijdag
8:3011:45
zaterdag
9:0011:45
Buiten deze openingstijden ook op afspraak geopend.

 


Verstellen Herstellen depot Stomerij

Verstellen Herstelwerk Stomerij

Verstellen Herstelwerk Stomerij

Verstellen Herstelwerk Stomerij


Mijn naam is Cynthia Posthouwer en al 27 jaar werk ik met veel plezier als zelfstandig onderneemster bij Fix it. In Anloo, Spijkerboor en nu in Annen bedien ik mijn trouwe klanten die altijd de weg naar Fix it weten te vinden. Naast het atelier breng ik ook veel tijd door met mijn gezin.

Fix it voor vakkundige reparatie van uw kledingstukken! Met kledingreparatie heeft Fix it reeds 27 jaar ervaring !  Kleding die gekocht wordt is vaak  in de meeste gevallen confectiekleding. Deze kleding past niet altijd zo perfect zoals u had verwacht, gedacht (achteraf). Kleine en ook grote defecten aan kleding blijken vaak nog heel goed te herstellen! Wij repareren alle soorten kledingsoorten zoals; rits inzetten, korter maken, innemen, uitleggen, nieuwe voeringen inzetten, drukknopen  Prijsopgave vooraf! Zo weet u altijd waar u aan toe bent. De prijzen zijn inclusief B.T.W en materiaal kosten (tenzij anders vermeld). Indien mogelijk betaling vooraf. NU OOK PINBETALINGEN MOGELIJK !!

Fix it heeft een nieuwe partner voor het stoomgoed als depot van Hendorette.

Stomerij Hendorette Groningen verzorgt al meer dan 40 jaar de reiniging van alle soorten kleding en textiel voor consument en bedrijven. Zij  reinigen in eigen bedrijf en stellen hoge eisen aan de reiniging-afwerking en het milieu!  Daarom hebben zij ervoor gekozen om te reinigen met het milieuvriendelijke reinigingsvloeistof (KWL). Deze vloeistof voldoet aan de nieuwste milieueisen en is chloorvrij! Chloorvrij reinigen heeft als voordeel dat de reiniging milder is, de meest tere weefsels gereinigd kunnen worden en de 'stomerij-lucht' verleden tijd is.